Stimați clienți,

 

Prezentul regulament se aplică tuturor persoanelor care intră la locul de joacă, respectiv copiilor și însoțitorilor acestora. Prin intrarea la locul de joacă, acceptați toate punctele prezentului regulament.

Vă rugam să îl citiți și să îl explicați copiilor pe care îi însoțiți, precum și invitaților dumneavoastră.

Societatea NU VA Fl RESPONSABILĂ pentru nici o consecință rezultată din nerespectarea regulilor de ordine interioara și cele de folosire a spațiului.

Accesul copiilor cu vârsta între 0 – 12 ani este permis doar sub supravegherea unui însoțitor adult, acesta din urmă fiind direct responsabil de acțiunile lor și ale copiilor supravegheați.

Locul de joaca din interior poate fi folosit doar de clientii spatiului de joaca conform prezentului regulamentului de utilizare.

In orice situatie durata de utilizare a locului de joaca este intervalul orar rezervat de cei care au închiriat spatiul.

Prezentul regulament se aplica tuturor celor care intra la locul de joaca.

Prin intrarea la locul de joaca acceptati toate prevederile prezentului regulament. Cititi-l si explicati-l copiilor pe care ii insotiti.

SC Robinson Play House SRL nu se face responsabila de nici-o consecinta rezultata in urma necitirii regulamentului sau nerespectarii regulilor cuprinse in acesta.

Ne rezervam dreptul de a ne selecta clientela.

Pentru securitatea copiilor d-voastra vă rugăm sa respectați urmatoarele reguli:

 1. Utilizarea locului de joaca se va face respectand prevederile  regulamentului de utilizare a locului de joaca, pe care adultii care insotesc copii trebuie sa il citeasca si sa-l explice copiilor inaintea intrarii la joaca si sa se asigure ca acestia il respecta pe toata perioada cat se afla in incinta locului de joaca.
 2. Structura de joaca modulara etajata se adreseaza copiilor cu varsta cuprinsa intre 3 si 12 ani, cu greutate corporala sub 40 de kg. si inaltime cuprinsa intre 85 cm – 140 cm. Copiii cu varsta sub 3 ani si/sau cu o inaltime mai mica de 85 cm au acces doar in piscina cu bile.
 3. Insotitorii adulti ai copiilor care intra cu acestia la locul de joaca, le poarta de grija in totalitate si isi asuma intreaga responsabilitate pentru proprii copii. Este interzisa utilizarea echipamentelor de joaca de catre adulti.
 4. Este interzis accesul in spatiul de joaca cu incaltaminte cu toc si orice fel de incaltaminte utilizata in exterior, regula valabila atat pentru copil, cat si pentru insotitor, parinte. Accesul in spatiul de joaca este permis doar in sosete pentru copii iar adulti sunt obligati sa isi puna protectie pentru incaltaminte. Protectia pentru incaltaminte se distribuie gratis si se gasesta la intrarea in locul de joaca.
 5. Locul de joaca este supravegheat video, SC Robinson Play House SRL nu isi asuma nici-o responsabilitate pentru :
  • certurile, loviturile, accidentele si relatiile dintre copii.
  • accidentele, lovirile provocate din nerespectarea de catre copii a regulilor de utilizare a locului de joaca, a regulamentelor, a folosirii necorespunzatoare a echipamentelor, aparatelor de joaca si jucariilor, din necunoasterea regulilor prezentului regulament datorata necitirii acestora de catre insotitori.
  • accidentele, loviturile provocate din cauza problemelor de sanatate mentala, psihica, etc si motricitate ale copiilor;
  • problemele aparute din incapacitatea sau slaba capacitate de comunicare a copiilor intre ei .
  • pentru neglijenta adultilor insotitori. Fiecare persoana care insoteste la spațiul de joaca copilul sau copii este obligata sa il / ii supravegheze pe toata durata cat acesta / acestia se afla in interiorul locului de joaca.
 1. Locurile de joaca Robinson  nu tolereaza cearta, bataia, comportamentul violent, agresiv,obscen, limbajul urat, glumele rau intentionate ale copiilor sau insototorilor acestora vis-a-vis de ceilalti copii/insotitori/personal. In situatiile enumerate, persoanele implicate voi fi obligate sa paraseasca locul de joaca imediat .
 2. Copiilor li se interzice sa aiba asupra lor obiecte ascutite, precum cutite, bete, creioane, pixuri, chei si alte obiecte contondente in timpul utilizarii locului de joaca. In cazul introducerii acestora in locul de joaca parintele este unicul responsabil pentru orice consecinta intelegand si raspunderea pentru accidentele provocate altor copiii sau distrugerile realizate.
 3. In timpul jocului in piscina cu bile, capul copiilor trebuie sa fie intotdeauna la suprafata si acestia nu au voie sa arunce cu bile in afara perimetrului sau sa se arunce de la inaltime in bile.
 4. Se interzice alunecarea cu capul inainte sau urcarea de jos in sus pe tobogan.
 5. Se interzice impingerea altor copii pe scari sau in oricare alt loc din spatiul de joaca.
 6. Copiii nu au voie sa se catere pe plasa de protectie.
 7. Nu se admite urcarea jucariilor din perimetrul de joaca in modul/tobogan/trambulina.
 8. Se interzice accesul in locul de joaca a copiilor care sufera de vreo afectiune medicala, incluzand raceli, viroze, boli contagioase, etc. Copiii cu probleme psihice, mentale, de vedere sau de motricitate trebuie insotiti de un adult care isi asuma responsabilitatea pentru acestia.
 9. Este interzis accesul cu mancare si bautura in/ pe echipamentele de joaca.
 10. Este interzisa distrugerea jucariilor si a spatiului de joaca (inclusiv prin scuipat, murdarire, zgariere, rupere, smulgere, lovire). Daca totusi se produce distrugerea de catre copil, parintele isi asuma responsabilitatea achitarii contravalorii pagubelor.
 11. Va rugam sa curatati mainile/ sa spalati mainele cu apa si sapun la intrare, la iesire si dupa folosirea toaletei.
 12. Copiii nu trebuie sa-si aduca propriile jucarii in spatiul de joaca, daca totusi introduc jucarii care nu ne apartin, nu raspundem pentru acestea.
 13. Este interzisa intrarea copiilor la locul de joaca cu telefonul mobil, sisteme mp3, aparate audio cu fire, lanturi lungi in jurul gatului, brose cu ac si alte obiecte care ar putea reprezenta un pericol pentru purtator sau ceilalti copii.
 14. Este interzis jocul cu apa de baut sau alte lichide.
 15. Este interzisă utilizarea trambulinei de mai mult de 2 copii, in acelasi timp, deoarece crește riscul de accidentare.
 16. În incinta locului de joacă fumatul este interzis [atat tigari clasice cat si electronice cu / fara tutun].Fumatul este permis doar în locul special amenajat din exterior.
 17. Este obligatorie pastrarea curateniei si respectarea normelor igienico-sanitare.
 18. Este interzisa folosirea oricarui echipant de joaca mestecand [guma, jeleuri, bomboane etc]
 19. Nu este permisă intrarea la locul de joacă cu animale de companie [ animalele primite cadou la momentul evenimentului se țin în zona exterioara]
 20. Participanţii la evenimentele private au obligaţia de a respecta indicaţiile personalului Robinson.
 21. Locul de joaca Robinson nu este răspunzător de pierderea sau furtul obiectelor lăsate nesupravegheate, atât în parcare cât şi în incintă.
 22. Locul de joaca nu este răspunzător pentru eventualele accidente survenite şi prejudicii cauzate terţelor persoane ca urmare a nerespectării de către participanţi a indicaţiilor personalului şi a prezentului regulament.
 23. Este interzisa intrarea copiilor in zona de joacă cu telefonul mobil, sisteme mp3, aparate audio cu fire, lanțuri lungi în jurul gâtului, broșe cu ac și alte obiecte care ar putea reprezenta un pericol pentru purtător sau ceilalți copii.
 24. Adulții însoțitori sunt obligați să își supravegheze în permanență copiii și să îi conducă la toaletă, atunci când este cazul. Este obligatorie păstrarea curățeniei și respectarea normelor igienico-sanitare.
 25. Alimentele și băuturile sau utilizarea produselor care pătează sunt permise doar în zona de mese, sub atenta supraveghere a însoțitorului, NU și în zona de joacă.
 26. Toate preparatele [platouri, torturi, prăjituri etc] aduse de clienți trebuie sa fie însoțite de certificate de conformitate, prin semnarea prezentului regulament clientul care organizează evenimentul isi asuma toata răspunderea pt orice incident ulterior cauzat de neconformitatea, depozitarea sau transportarea produselor alimentare.
 27. Locul de joaca Robinson nu permite servirea preparatelor de tipul : supe, ciorbe, lasagna, sarmale, fripturi etc.
 28. Supraveghetorii au rol de supervizare generală a locului de joacă și nu a fiecărui copil în parte. Angajatul va supraveghea modul de desfășurare al activităților, însă acesta nu își asuma responsabilitatea pentru:
 • certurile, loviturile, accidentele si relațiile dintre copii;
 • accidentele, lovirile provocate de nerespectarea de către copii a regulamentului, a regulilor de utilizare a jucăriilor, din neatenția copiilor, cauzate de problemele de sănătate psihică și motricitate ale copiilor sau din neglijența însoțitorilor.

34. Spatiul de joaca detine obiecte mici, care se pot dezmembra /inghiti/ingera, nu rapundem eventualele accidente cauzate de neatentia parintilor sau insotitorilor.

35. Copiilor sub 4 ani le este interzisa participarea la activitatea “Spargerea Pinatei” , contine bomboane , gume ,jeleuri ce pot duce la innecare.

 1. Obiectele uitate la locul de joaca se vor pastra 30 de zile si se pot ridica de la spatiu iar obiectele perisabile (fructe, torturi/prajituri, sucuri, flori etc) se vor pastra 24h dupa care se vor arunca.

REGULAMENT ANSAMBLU DE JOACĂ

 • Ansamblul din zona de joacă (traseu labirint, tobogane, panou de cățărare, piscina cu bile etc.) se adresează doar copiilor cu greutatea de maxim 40 kg.
 • Accesul în ansamblu cu obiecte contondente, jucării este interzis.
 • Urcarea pe tobogan în sens invers este interzisă.
 • Folosirea podului din cadrul ansamblului se face pe rând. Nu mai mult de un copilaș pe pod.
 • Maxim doi copii în același timp pe trambulină.
 • În ansamblul de joacă este interzis accesul copiilor cu vârste mai mici de 3 ani.
 • În ansamblul de joacă este permis accesul a 12 copii simultan. (nu se calculează copilașii din trambulină sau piscina cu bile sau de la nivelul 0)
 • În timpul jocului în piscina cu mingi, capul copiilor trebuie sa fie întotdeauna la suprafață.
 • Folosirea panoului de cățărat este strict interzisa pt copii care nu au experienta în cățărare.
 • Săritul de pe orice zona a ansamblului de joaca este strict interzis .
 • Se interzice împingerea altor copii în oricare loc din spațiul de joacă; se interzice alunecarea pe burta sau cu capul în jos pe tobogane; nu se admite urcarea în picioare pe mese/pervaz/scaune.
 • Se interzice urcarea deasupra sistemului de joaca!

REGULAMENT  TIROLIANĂ

 1. Este obligatorie citirea și insușirea prevederilor prezentului Regulament.
 2. Folosirea tirolienei se poate efectua conform urmatoarelor limite:
  • Greutatea maximă: până la 40 kg,
  • Înălțime maximă: până la 1.30 m.

Persoanele care nu se încadrează în limitele mai sus menționate, nu pot folosi tiroliana destinată copiilor.

 1. Este obligatorie prezența adultului insotitor la folosirea tirolienei.
 2. Din momentul instruirii copilului, de catre adultul insotitor, pe traseul de tiroliană, copii vor evolua sub supravegherea a cel puțin un adult .
 3. Este strict interzis accesul a mai mult de 2 copii pe platforma de pornire.
 4. Impingea tirolienei pt a mari viteza de deplasare e strict interzisa.
 5. Este interzisa imbrancirea, impingerea sau loviturile cu scopul de a fii primul la pornire.
 6. Se respecta cu stricte sensul de intrare-iesire pe pista destinata tirolienei.
 7. Intrarea pe pista de tiroliana în timp ce acesta rulează este strict interzisa.
 8. Este interzisa balansarea pe mijlocul firului de tiroliană
 9. Pe tiroliană evoluează un singur copil. Este interzisă evoluarea a mai multor copii deodată, deoarece pot surveni accidente.
 10. În baza acestui regulament, adultul însoțitor isi asumă răspunderea în totalitate față de copilul care utilizează tiroliana.
 11. Este interzisa utilizarea tirolienei de copii cu orice fel de problema de motricitate, fobie, epilepsie.
 12. Administrația NU RĂSPUNDE de incidentele sau accidentele rezultate din nerespectarea prezentului regulament.

REGULI DE FOLOSIRE A SPATIILOR DE JOACA GONFLABILE

 1. Nerespectarea instructiunilor specificate poate duce la raniri grave.
 2. Prezentul echipament gonflabil este destinat copiilor cu varste cuprinse intre 4 și 10 ani.
 3. Varstele si dimensiunile copiilor care se joaca in acelasi timp trebuie sa fie apropiate. Nu este potrivit pentru copii mai mici de 4 ani.
 4. Insotitorii sunt obligati sa aduca la cunostinta copiilor prevederile prezentului regulament si sa se asigure de respectarea acestora.
 5. Minorii trebuie insotiti de un adult/parinte. Supravegherea de catre adult este necesara. Nu valasati copiii nesupravegheati. In cazul in care copiii nu sunt supravegheati, exista riscul de accidentare. Insotitorul este raspunzator de eventualele accidentari.
 6. Persoanele care au rani sau dizabilitati la cap, gat, spate sau alte parti ale muschilor scheletului,copiii mici si alte persoane care pot fi susceptibile de raniri in urma caderilor, izbirilor, sau leganarilor nu au voie sa foloseasca produsul.
 7. Pantofii, ochelarii, bijuteriile si orice obiecte dure sau ascutite care pot produce raniri, trebuie sa fie scoase inainte urcarea pe toboganul gonflabil. Hainele largi sau bufante, sau cele care contin cordoanelungi nu ar trebuii purtate in timpul jocului pe acest produs.
 8. Pentru a prevenii innecarea, copiii nu au voie sa folosească toboganul gonflabil mancand, band, sau mestecand ceva in gura.
 9. NU se permit luptele, alergarea sau impingerea in interiorul produsului.
 10. Este interzis aplecatul/saritul , peste margini.
 11. SUNT INTERZISE cataratul pe plasa de protectie sau pe marginea/spatele gonflabilelor, urcarea pe toboganein sens invers, aruncarea jucariilor dintr-o zona in alta.
 12. Este interzisa coborarea pe tobogan cu capul inainte.
 13. NU SUNT ADMISE: comportamentul violent, jocurile agresive sau loviturile aplicate copiilor de catre alti copii sau de catre adulti.
 14. Este interzis săritul unul peste celalalt [ copiii mai mari trebuie atenționați în privința copiilor mai mici]
 15. Parintii sunt direct raspunzatori de toti copiii pe care ii invita la petrecerile organizate. In cazul incare se produc daune materiale din neglijenta sau utilizare necorespunzatoare, se va achitacontravaloarea obiectelor deteriorate.
 16. In caz de ranire contactati imediat un medic.
 17. Tineti copiii departe de suflanta de aer
 18. Se vor respecta cu strictete masurile de siguranta. Va rugam sa utilizati echipamentele de joaca si jucariile conform scopului lor si cu respect pentru ceilalti parteneri de joaca.
 19. Ne rezervam dreptul de a interzice accesul oricarei persoane in spatiul de joaca care nu respecta sfaturile si regulamentele de securitate sau prezinta un comportament agresiv sau periculos care poate dauna securitatii spatiului .
 20. Este strict interzis cataratul pe toboganul gonflabil scos din functiune, dezumflat sau semi-dezumflat.
 21. Administrația NU RĂSPUNDE de incidentele sau accidentele rezultate din nerespectarea prezentului regulament.

Siguranta copiilor dvs. e prioritatea noastra!

Va multumim!